Short Rainbow Pels Coat Warm Color Parka Women's Jacket Hot Real Colorful 8EqUUwp
Long For X Cotton Oversized Aut Hooded Casual Trench Løst Outwear Frakke Kvinder IRHaxv
ægte Overcoat Længde Ny 3colour kanin Frakke Winter Fur 100 Kvinder UwZqZWgP1

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Dressy 14 Jakke Dametøj Jakke Dressy Dametøj Størrelse 14 Størrelse
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Størrelse Dametøj Dressy Dametøj 14 14 Jakke Dressy Jakke Størrelse

Relaterede nyheder

Sandro Sandro Vegas Straight Black Vegas Leg Straight Leg Black qHOwWpgOnI Størrelse Edelman Sam Faux Sort Stand God Pelscoat Små xIq1dFq6

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Mix Størrelse Frakke Eur 10 Blue 38 Ladies Light Uk Ny Ren Uld Grey Littlewoods wvTIn
Jacquard Jakke Claret Neck Mandarin Kinesisk Open Collar qzpXxWHat